Prudential Singapore

Van workflow naar brand identity met de smartphone!

Wil jij een sterk verhaal voor jouw brand? Niet de dertien in een dozijn content, die je vaak ziet op Linkedin ads of Instagram verhalen? Zijn jouw werknemers ambassadeur van het bedrijf? Dan gaan we vanaf nu echt content maken!

iAnnet geeft wereldwijd corporate workshops en creatieve boosts voor MKB en grote bedrijven. De smartphone is key. Gedurende deze interactieve trainingen worden de deelnemers uitgedaagd om magie uit de smartphone te toveren. En vooral in de smartphone te blijven voor de nabewerking. Kortom: van workflow tot brandidentity met maar één device.

Wat kan je verwachten?

De komende weken zijn wij uiteraard coronaproof; we bieden de workshop online aan voor kleine of grotere groepen. Hierbij kan de praktijkervaring vooral thuis opgedaan worden.

  • een dag(deel) vol creatieve energie en inzet;
  • theorie over workflow & marketing (apps);
  • praktijkervaring en voorbeelden;
  • veldwerk; de deelnemer gaat individueel op stap in zijn of haar eigen omgeving (corona policy);
  • tips & tricks fotografie smartphone;
  • teambuilding uitdaging en competitie;
  • evaluatie en feedback.

iAnnet’s aanpak is persoonlijk en direct. Confronterend ook, want soms is het noodzaak om uit je dagelijkse bubbel te knallen.

We denken graag met je mee om jouw merk krachtige visuele verhalen te laten vertellen. Met als einddoel meer zichtbaarheid en vertrouwen voor de doelgroep te genereren. Of je nu een verzekeringsbank of non-profit organisatie bent, wij maken custom made programma’s om jouw online presence flink te boosten.

Klanten: Apple Benelux, Franciscus Gasthuis, Prudential, Gemeente Amsterdam, D66, Inspire ME Monaco, Moco Museum, Vrije Universiteit, Vondst Advocaten en vele anderen.

CONTACT

Gemeente Westfriesland – D66

Apple Benelux