“While guiding Apple’s CEO Tim Cook in my lovely Amsterdam last summer, he said to me: that your wonderful photos come outof our device, I can’t believe it”.

Dit was een groot compliment van de master of iPhone.

Hoe zou je het vinden als jij magie kan toveren uit jouw smartphone of camera? En dat ik jou daarbij ondersteun en je de wereld op een geheel andere wijze laat zien. Dit alles in teamverband met jouw collega’s.

Let’s go!

Snap the City is een fotografietraining van bekend iPhone fotograaf Annet de Graaf. Ze spreekt liever over een creatief avontuur dan een training. Snap the City leent zich uitstekend om in teamverband grenzen op te zoeken en out of the box de wereld en elkaar te vereeuwigen op locatie (nader te bepalen). In een rap tempo leer je te observeren, te kaderen en vast te leggen. Hierbij is geduld leidende factor. Iedere deelnemer krijgt een challenge en aan het einde van de training wordt de winnende foto van de dag bekend gemaakt.

Conclusie van voorgaande deelnemers: “je hebt geduld erbij mij ingestampt, ik neem veel meer tijd om te kijken naar details en ik voel mij een stuk relaxter als ik buitenloop”.

De fotografie-training wordt zoveel mogelijk op maat ingericht, zodat het aansluit bij de dagelijkse praktijk van de deelnemers. De mate waarin verdieping op het samenwerkingsthema plaatsvindt wordt vooraf in overleg met het bedrijf en/of deelnemers bepaald.

Voor de deelnemers is het fotograferen met elkaar op locatie een bijzondere training die door de begeleiding van het programma meer betekenis krijgt door mensen eens op een andere manier aan de slag te zetten en hierop gezamenlijk te reflecteren.

Bij dit programma kan iedereen meedoen, speciale technische kennis of kunde is niet nodig.

Actief met elkaar aan de slag op thema’s zoals:

  • waarneming en framing van de wereld;
  • creativiteit, iedereen kan het;
  • straat- en portretfotografie;
  • personal branding;
  • social media marketing.

It will be adventure, join!

Bedrijven die jou reeds voorgingen: o.a. Apple Benelux, Vrije Universiteit Amsterdam, Gemeente Amsterdam, Freelance Friday, Inspire ME Monaco.

Praktische informatie:
In overleg kiezen we een passende tijd, datum en locatie. Alle fotocamera’s zijn toegestaan tijdens deze training.

Aantal deelnemers:
4 tot 50 deelnemers

Als de aanmelding bij Springest niet lukt, vraag dan via het contactformulier een offerte aan.

English copy needed? Contact me!

Book dit aanbod bij Springest

BOOK THIS TRAINING
CONTACT ME